AV.ABDULLAH ABALI’NIN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
14-05-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av. Abdullah Abalı Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan Av.Abdullah Abalı’nın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Abdullah Abalı’ ya cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av. Faik Yıldız tarafından giydirilerek  ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro Disiplin Kurulu Başkanımız Av.Çetin Aköz ve Baro Disiplin Kurulu üyelerimiz Av. Nurten Bozoklu, Av. Ayşe Şen Karadoğan tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK sertifikasını ise yine meslektaşımız Av.Ali Burak Yıldız tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ