AV.ABDULLAH ABALI’NIN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
14-05-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av. Abdullah Abalı Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan Av.Abdullah Abalı’nın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Abdullah Abalı’ ya cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av. Faik Yıldız tarafından giydirilerek  ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro Disiplin Kurulu Başkanımız Av.Çetin Aköz ve Baro Disiplin Kurulu üyelerimiz Av. Nurten Bozoklu, Av. Ayşe Şen Karadoğan tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK sertifikasını ise yine meslektaşımız Av.Ali Burak Yıldız tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.