AV.AHMET DEMİRBAŞ VE AV.HİKMET GÜNEŞ'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
21-12-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Ahmet Demirbaş ve Av.Hikmet Güneş Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkan Vekilimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Ahmet Demirbaş'a cübbesini Baro Başkan Vekilimiz Av.Ünsal Çankaya tarafından giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkan vekilimiz Av.Ünsal Çankaya ve Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz ile birlikte gururla takdim edilmiştir.

Av.Hikmet Güneş'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşlarımız Av.Osman Zabun ve Av.Mehmet Ali Ertuğrul tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkan vekilimiz Av.Ünsal Çankaya yine meslektaşlarımız Av.Osman Zabun ve Av.Mehmet Ali Ertuğrul ile birlikte gururla takdim edilmiştir.

Av.Hikmet Güneş'e CMK Sertifikasını Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz tarafından takdim edilerek diğer Eğitim belgelerini ise yanında staj yaptığı meslektaşlarımız tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ