AV.AYŞE ÖZTÜRK, AV.EBRU ARAY, AV.MUHAMMED BURAK KILIÇ VE AV.AYSU ALKAÇ'IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
28-12-2017

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Ayşe Öztürk, Av.Ebru Aray, Av.Muhammed Burak Kılıç ve Av.Aysu Alkaç Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Ayşe Öztürk'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından gururla takdim edildi. CMK Sertifikası meslektaşımız Av.Egemen Tanyıldız tarafından takdim edildi.

Av.Ebru Aray'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber ve meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından takdim edildi.

Av.Muhammed Burak Kılıç'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber ve meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından takdim edildi.

Av.Aysu Alkaç'a cübbesini meslektaşımız aynı zamanda eşi olan Av.Şeref Alkaç tarafından giydirilerek ruhsatı yine meslektaşımız Av.Şeref Alkaç'ın babası Ali Alkaç tarafından gururla takdim edildi. Uzlaşma sertifikasını Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

21-01-2018 - 13:29:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.EMİNE YAŞAR BİLİR ÖZDEMİR'İN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.