AV.AYŞE ÖZTÜRK, AV.EBRU ARAY, AV.MUHAMMED BURAK KILIÇ VE AV.AYSU ALKAÇ'IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
28-12-2017

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Ayşe Öztürk, Av.Ebru Aray, Av.Muhammed Burak Kılıç ve Av.Aysu Alkaç Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Ayşe Öztürk'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından gururla takdim edildi. CMK Sertifikası meslektaşımız Av.Egemen Tanyıldız tarafından takdim edildi.

Av.Ebru Aray'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber ve meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından takdim edildi.

Av.Muhammed Burak Kılıç'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber ve meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından takdim edildi.

Av.Aysu Alkaç'a cübbesini meslektaşımız aynı zamanda eşi olan Av.Şeref Alkaç tarafından giydirilerek ruhsatı yine meslektaşımız Av.Şeref Alkaç'ın babası Ali Alkaç tarafından gururla takdim edildi. Uzlaşma sertifikasını Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN