AV.AYŞE ÖZTÜRK, AV.EBRU ARAY, AV.MUHAMMED BURAK KILIÇ VE AV.AYSU ALKAÇ'IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
28-12-2017

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Ayşe Öztürk, Av.Ebru Aray, Av.Muhammed Burak Kılıç ve Av.Aysu Alkaç Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu,  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Ayşe Öztürk'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından gururla takdim edildi. CMK Sertifikası meslektaşımız Av.Egemen Tanyıldız tarafından takdim edildi.

Av.Ebru Aray'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek ruhsatı önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber ve meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber tarafından takdim edildi.

Av.Muhammed Burak Kılıç'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ömer Berber ve meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından takdim edildi.

Av.Aysu Alkaç'a cübbesini meslektaşımız aynı zamanda eşi olan Av.Şeref Alkaç tarafından giydirilerek ruhsatı yine meslektaşımız Av.Şeref Alkaç'ın babası Ali Alkaç tarafından gururla takdim edildi. Uzlaşma sertifikasını Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ