AV.BURAK KOÇ'UN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
01-03-2019

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Burak Koç Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz  Av.Aybala İbişoğlu, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Burak Koç'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av. Ali Fuat Çetinkaya tarafından gururla giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından takdim edilmiştir.

Diğer sertifikalarını Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Aybala İbişoğlu tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI