AV.BURHAN KURT, AV.OĞUZHAN İZGİ VE AV.PINAR ACAR'IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-10-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Burhan Kurt, Av.Oğuzhan İzgi ve Av.Pınar Acar Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Sevinç Düz  Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan Av.Burhan Kurt, Av.Oğuzhan İzgi ve Av.Pınar Acar'ın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Burhan Kurt'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.M.Hakan Koçer tarafından giydirilerek  ruhsatı meslektaşlarımız Av.Barış Koçer ve Av.Belgin Koçer tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK sertifikasını ise meslektaşımız  Av.Hasan Han tarafından takdim edildi.

Av.Oğuzhan İzgi'ye cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşlarımız Av.Mehmet Yalçın ve Av.Öznur Yalçın tarafından giydirilerek  ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Fatih Semiz tarafından gururla takdim edilmiştir. CMK sertifikasını ise meslektaşımız  Av.Mustafa Kemal Taş tarafından takdim edildi.

Av.Pınar Acar'a cübbesini meslektaşlarımız Av.Mehmet Yalçın ve Av.Öznur Yalçın tarafından giydirilerek  ruhsatı Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Fatih Semiz  ve törene katılan meslektaşlarımız tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.