AV.CİHAD YAMAN VE AV.BURAK GEZER'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
12-01-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Cihad Yaman ve Av.Burak Gezer Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber ve Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Cihad Yaman'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Lütfi Kürkçü tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası ruhsat alan Av.Cihad Yaman'ın talebi üzerine Av.Burak Gezer'in küçük kardeşi Büşranur Gezer tarafından takdim edildi. Av.Burak Gezer'e cübbesini Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz ve Av.Ömer Berber tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

12-01-2018 - 08:43:33

DİSİPLİN KURULU BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ'ÜN EŞİ GÜLÇİN AKÖZ'ÜN DÜŞME SONUCUNDA VİCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELMİŞTİR, KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.