AV.CİHAD YAMAN VE AV.BURAK GEZER'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
12-01-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Cihad Yaman ve Av.Burak Gezer Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber ve Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Cihad Yaman'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Lütfi Kürkçü tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası ruhsat alan Av.Cihad Yaman'ın talebi üzerine Av.Burak Gezer'in küçük kardeşi Büşranur Gezer tarafından takdim edildi. Av.Burak Gezer'e cübbesini Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz ve Av.Ömer Berber tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN