AV.CİHAD YAMAN VE AV.BURAK GEZER'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
12-01-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Cihad Yaman ve Av.Burak Gezer Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ömer Berber ve Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Cihad Yaman'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Lütfi Kürkçü tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası ruhsat alan Av.Cihad Yaman'ın talebi üzerine Av.Burak Gezer'in küçük kardeşi Büşranur Gezer tarafından takdim edildi. Av.Burak Gezer'e cübbesini Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi. CMK sertifikası Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz ve Av.Ömer Berber tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.