AV.ESRA ZEYBEK’İN RUHSAT TÖRENİ BARİDA HOTELDE DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
18-11-2019

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Esra Zeybek 15.11.2019 tarihinde Barida Hotelde düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Esra Zeybek’e cübbesini yanında staj yaptığı İçişleri Bakanı Hukuk Müşaviri meslektaşımız Av.Tahir Alan tarafından giydirilerek ruhsatı önceki dönem Baro Başkanlarımızdan ve önceki dönem TBB delegesi meslektaşımız Av.Faik Yıldız tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU