AV.FATİH SAK’IN İDARİ HİZMET BİNAMIZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI.
20-06-2019

Meslektaşımız Av.Fatih Sak Baro İdari Hizmet Binamızda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’nın, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz'in ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız’ın katılımı ile gerçekleşen törende Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından Cübbesi giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI