AV.GİZEMNUR CİVRİ'NİN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNASI KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
08-02-2019

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Gizemnur Civri'nin Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu, Av.Ahmet Kökmen, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Gizemnur Civri'ye cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz tarafından gururla giydirilerek ruhsatı meslektaşımız Av.Ömer Dereli tarafından takdim edilmiştir.

Diğer sertifikaları meslektaşlarımız Av.Alp Girginer ve Av.Tuana Yüksel tarafından takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI