AV.GÜLSÜM ÖNEL VE AV.MERVE DEMİR'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-05-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Gülsüm Önel ve Av.Merve Demir Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Gülsüm Önel'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Bahadır Erdem tarafından giydirilerek ruhsatı eşi olan meslektaşımız Av.Rıdvan Önel tarafından gururla takdim edildi. Av.Merve Demir'e cübbesini  yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.İsmail Çelik tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ