AV.GÜLSÜM ÖNEL VE AV.MERVE DEMİR'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-05-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Gülsüm Önel ve Av.Merve Demir Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Gülsüm Önel'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Bahadır Erdem tarafından giydirilerek ruhsatı eşi olan meslektaşımız Av.Rıdvan Önel tarafından gururla takdim edildi. Av.Merve Demir'e cübbesini  yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.İsmail Çelik tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Yönetim kurulu Üyelerimiz tarafından gururla takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.