AV.HATİCE ALKAN VE AV.ASLI GÜLBAĞ’IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29-03-2019

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Hatice Alkan ve Av.Aslı Gülbağ Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Hatice Alkan'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Hamidullah Armağan tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve yine meslektaşımız Av.Hamidullah Armağan  tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Aslı Gülbağ'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mehmet Ünal Çankaya tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

Ruhsat alan meslektaşlarımıza CMK ve diğer sertifikaları Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu, Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Mert Tunçer, Stj.Av.Muhammet Furkan Altunbaşak, ve Av.Enes Aydemir  tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI