AV.İHSAN İSA ARISOY’UN İDARİ HİZMET BİNAMIZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI.
01-08-2019

Meslektaşımız Av.İhsan İsa Arısoy Baro İdari Hizmet Binamızda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’nın, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu’nun ve Baro Denetleme Kurulu Üyemiz meslektaşımız Av.Murat Yiğit’in katılımı ile gerçekleşen törende Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından Cübbesi giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu ve Baro Denetleme Kurulu Üyemiz Av.Murat Yiğit tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

06-08-2019 - 14:49:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN ANJİO OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI