AV.MELİKE ESRA KARABULUT'UN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
02-05-2019

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Melike Esra Karabulut Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ömer Berber, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ahmet Kökmen, önceki dönem Baro Başkanımız - TBB Delegemiz Av.Erol Berber, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Melike Esra Karabulut'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ali Osman Altunbaşak tarafından giydirilerek, ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

Ruhsat alan meslektaşımıza CMK ve diğer sertifikalarıda kendisine takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI