AV.ORHAN ERDAL VE AV.AYŞEGÜL ÖZCAN’IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09-03-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Orhan Erdal ve Av.Ayşegül Özcan Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Feridun Yenisey, SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Faruk Turhan, TBB Önceki Dönem Başkan Yard. Av.Berra Besler, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Orhan Erdal'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mehmet Çelebi tarafından giydirilerek ruhsatı TBB Önceki Dönem Başkan Yard. Av.Berra Besler tarafından gururla takdim edildi. Av.Ayşegül Özcan'a cübbesini  yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Muhammed Uçgun tarafından giydirilerek ruhsatı Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Feridun Yenisey tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Faruk Turhan tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.