AV.ORHAN ERDAL VE AV.AYŞEGÜL ÖZCAN’IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09-03-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Orhan Erdal ve Av.Ayşegül Özcan Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Feridun Yenisey, SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Faruk Turhan, TBB Önceki Dönem Başkan Yard. Av.Berra Besler, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Orhan Erdal'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mehmet Çelebi tarafından giydirilerek ruhsatı TBB Önceki Dönem Başkan Yard. Av.Berra Besler tarafından gururla takdim edildi. Av.Ayşegül Özcan'a cübbesini  yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Muhammed Uçgun tarafından giydirilerek ruhsatı Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Feridun Yenisey tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Faruk Turhan tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI