AV.ORHAN ERDAL VE AV.AYŞEGÜL ÖZCAN’IN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09-03-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Orhan Erdal ve Av.Ayşegül Özcan Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Feridun Yenisey, SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Faruk Turhan, TBB Önceki Dönem Başkan Yard. Av.Berra Besler, Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailelerinin katılımı ile gerçekleşen törende Av.Orhan Erdal'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mehmet Çelebi tarafından giydirilerek ruhsatı TBB Önceki Dönem Başkan Yard. Av.Berra Besler tarafından gururla takdim edildi. Av.Ayşegül Özcan'a cübbesini  yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Muhammed Uçgun tarafından giydirilerek ruhsatı Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Feridun Yenisey tarafından gururla takdim edildi. Cmk sertifikası SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Faruk Turhan tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ