Av.Ruhi Sezer ve Av.Anakız Öncü'nün Ruhsat Törenleri Yapıldı.
09-01-2015

09.01.2015 TARİHİNDE AVUKAT EVİMİZDE AV.RUHİ SEZER VE AV.ANAKIZ ÖNCÜ'NÜN RUHSAT TÖRENİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.SALİH KOCOGÖZ, ISPARTA C.SAVCISI EROL TASLAK, BARO ÜYELERİMİZ VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU