AV.SELİM ÇİMENKAYA VE AV.MUHAMMED HÜSEYİN GÜNEŞ'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-10-2019

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Av.Selim Çimenkaya ve Av.Muhammed Hüseyin Güneş 04.10.2019 tarihinde Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Burak Yıldız, Av.Ahmet Kökmen, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av. Selim Çimenkaya cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Ercan Çimenkaya tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

CMK ve diğer sertifikaları Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz   tarafından takdim edilmiştir.

Av. Muhammed Hüseyin Güneş'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Muzaffer Demirkılınç tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

CMK ve diğer sertifikaları Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız tarafından takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI