AV.UMUT ÇETİN'İN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA DÜZENLENEN TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
06-12-2018

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Umut Çetin Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkan Vekilimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Genel Sekreteremiz Av.Ömer Berber, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Barosu TBB Delegemiz Av.Tahir Alan ve ruhsat alan avukatımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Umut Çetin'e cübbesini Baro Başkan Vekilimiz Av.Ünsal Çankaya tarafından  giydirilerek ruhsatı Önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI