AV.ZAFER METİN'İN RUHSAT TÖRENİ BARO HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09-02-2018

Emekli Askeri Hakim meslektaşımız Av.Zafer Metin Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay'ın katılımı ile gerçekleşen törende Av.Zafer Metin'e cübbesini Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu tarafından giydirilerek ruhsatı  yine Baro Başkanımız ve Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından gururla takdim edilmiştir.

Meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.