AV. ZEKİ AKSUMAN'IN PLAKETİ KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE BÜROSUNDA TESLİM EDİLDİ.
11-04-2018

Baro Üyesi Meslektaşımız Av.Zeki Aksuman'ın İsteği üzerine Meslekte 30. Yıl Plaketi Bürosunda Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu üyemiz Av Fatih Semiz ile birlikte teslim edildi,kendisine nice yıllar diler saygılar sunarız.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ