AV. ZEKİ AKSUMAN'IN PLAKETİ KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE BÜROSUNDA TESLİM EDİLDİ.
11-04-2018

Baro Üyesi Meslektaşımız Av.Zeki Aksuman'ın İsteği üzerine Meslekte 30. Yıl Plaketi Bürosunda Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu üyemiz Av Fatih Semiz ile birlikte teslim edildi,kendisine nice yıllar diler saygılar sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI