Avukat evimizde bir üstadla söyleşi programı
29-12-2014

26.12.2014 TARİHİNDE AVUKAT EVİMİZDE ÖNCEKİ DÖNEM İSTANBUL BARO BAŞKANLARINDAN AV.TURGUT KAZAN'IN SUNUMU İLE DÜZENLENEN BİR ÜSTADLA SÖYLEŞİ PROGRAMI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV. SEVİNÇ DÜZ VE AV.EGEMEN TANYILDIZ BAROMUZUN GÜZİDE ÜYELERİ VE AVUKAT STAJYERLERİMİZİN VE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. AV.TURGUT KAZAN'A DESTEK VE KATKILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN