Avukatlar Haftası Etkinlikleri Kapsamında 8-9 Nisan 2019 Tarihleri arasında Kızılay Kan Merkezi İşbirliği ile düzenlenen Kan Bağışı
09-04-2019

Avukatlar Haftası Etkinlikleri Kapsamında 8-9 Nisan 2019 Tarihleri arasında Isparta Adliyesi Konferans Salonunda  Kızılay Kan Merkezi ve Baro Başkanlığımız işbirliği ile düzenlenen Kan Bağışına Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz, Isparta Adliyesi Hakim ve Savcılarımız, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz, Isparta Adliye personelimiz ve Baro Personelimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyamıza sosyal ve toplumsal hassasiyet göstererek katkı ve destek veren tüm katılımcılara teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI