Aydın Barosu Avukatlarından Av. Cem Demiralay’ a Yapılan Alçakca Saldırıyı Kınıyoruz.
11-01-2019

Aydın Barosu Avukatlarından

Av. Cem Demiralay’a yapılan alçakca saldırıyı kınıyoruz. Isparta Barosu olarak sürecin takibi konusunda Aydın Barosunun yanında olduğumuzu belirtir, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ