BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY, SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF.DR.FARUK TURHAN VE TBB ÖNCEKİ DÖNEM BAŞK.YRD. AV.BERRA BESLER BARO BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
09-03-2018

09.03.2018 TARİHİNDE BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY, SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF.DR.FARUK TURHAN VE TBB ÖNCEKİ DÖNEM BAŞK.YRD. AV.BERRA BESLER BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU’NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.