BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY, SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF.DR.FARUK TURHAN VE TBB ÖNCEKİ DÖNEM BAŞK.YRD. AV.BERRA BESLER BARO BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
09-03-2018

09.03.2018 TARİHİNDE BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY, SDÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF.DR.FARUK TURHAN VE TBB ÖNCEKİ DÖNEM BAŞK.YRD. AV.BERRA BESLER BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU’NU BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ