BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY VE ÖNCEKİ DÖNEM TBB BAŞKAN YRD.AV.BERRA BESLER AVUKAT STAJYERLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ.
09-03-2018

09.03.2018 TARİHİNDE BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY VE ÖNCEKİ DÖNEM TBB BAŞKAN YRD.AV.BERRA BESLER AVUKAT STAJYERLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ