BAHÇEŞEHİR ÜNV. ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FERİDUN YENİSEY VE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU ISPARTA C.BAŞSAVCISI MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ’E ZİYARET
09-03-2018

09.03.2018 Tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feridun Yenisey ve Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Isparta C.Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’i makamında ziyaret ettiler.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ