BALIKESİR BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ADLİ YARDIMIN İŞLEYİŞİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU MARMARA VE EGE BAROLARI BÖLGE TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI.
10-02-2018

10.02.2018 TARİHİNDE BALIKESİR BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ADLİ YARDIMIN İŞLEYİŞİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU MARMARA VE EGE BAROLARI BÖLGE TOPLANTISINA BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM VE ADLİ YARDIM KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV. ÖMER BERBER KATILDI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

16-02-2018 - 18:33:12

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜNDENİZ KALAĞAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

16-02-2018 - 18:31:49

MESLEKTAŞIMIZ AV.TAHİR ALAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ
29 EKİM VİDEOMUZ