BALIKESİR BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ADLİ YARDIMIN İŞLEYİŞİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU MARMARA VE EGE BAROLARI BÖLGE TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI.
10-02-2018

10.02.2018 TARİHİNDE BALIKESİR BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ADLİ YARDIMIN İŞLEYİŞİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU MARMARA VE EGE BAROLARI BÖLGE TOPLANTISINA BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM VE ADLİ YARDIM KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV. ÖMER BERBER KATILDI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ