BALIKESİR BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ADLİ YARDIMIN İŞLEYİŞİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU MARMARA VE EGE BAROLARI BÖLGE TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI.
10-02-2018

10.02.2018 TARİHİNDE BALIKESİR BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ADLİ YARDIMIN İŞLEYİŞİ, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU MARMARA VE EGE BAROLARI BÖLGE TOPLANTISINA BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.BAHADIR ERDEM VE ADLİ YARDIM KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV. ÖMER BERBER KATILDI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.