Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Ettiler
28-05-2015

28.05.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Sevinç Düz, Av.Cengiz Kayhan, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Ünsal Çankaya Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diler Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ