Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Ettiler
28-05-2015

28.05.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Sevinç Düz, Av.Cengiz Kayhan, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Ünsal Çankaya Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diler Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI