Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Ettiler
28-05-2015

28.05.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Sevinç Düz, Av.Cengiz Kayhan, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Ünsal Çankaya Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diler Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.