Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Ettiler
28-05-2015

28.05.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Sevinç Düz, Av.Cengiz Kayhan, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Ünsal Çankaya Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diler Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI