Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Mustafa Büber Isparta İş Kur İl Müdür Vekili Gürsel Öksüz ve İş Kur İl Müd. Yrd. Mustafa Höke'yi ziyaret ettiler.
13-07-2018

13.07.2018 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Mustafa Büber Isparta İş Kur İl Müdür Vekili Gürsel Öksüz ve İş Kur İl Müd. Yrd. Mustafa Höke'yi ziyaret ettiler.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI