BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ AVUKAT STAJYERLERİMİZLE STAJ EĞİTİM MERKEZİMİZCE DÜZENLENEN EĞİTİM DERSİNDE BİR ARAYA GELDİ.
06-02-2019

06.02.2019 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ AVUKAT STAJYERLERİMİZLE STAJ EĞİTİM MERKEZİMİZCE DÜZENLENEN EĞİTİM DERSİNDE BİR ARAYA GELDİ.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU