Baro Başkanımız ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Isparta Vali Yardımcısı Sayın Hakan Kubalı'yı Makamında Ziyaret Ettiler.
05-04-2019

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya,Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Mustafa Büber, Av.Arzu Elma Benli, Av.Ahmet Kökmen önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Isparta Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegemiz Av.Tahir Alan’ın katılımı ile Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu’nun şehir dışında olması nedeni ile Isparta Vali yardımcısı Sayın Hakan Kubalı’yı makamında ziyaret etmişlerdir.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI