Baro Başkanımız ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz 5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Isparta Vali Yardımcısı Sayın Hakan Kubalı'yı Makamında Ziyaret Ettiler.
05-04-2019

5 Nisan Avukatlar Haftası Münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya,Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Mustafa Büber, Av.Arzu Elma Benli, Av.Ahmet Kökmen önceki dönem Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Isparta Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegemiz Av.Tahir Alan’ın katılımı ile Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu’nun şehir dışında olması nedeni ile Isparta Vali yardımcısı Sayın Hakan Kubalı’yı makamında ziyaret etmişlerdir.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI