BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ MESLEK BÜYÜKLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLAN BİR KISIM MESLEKTAŞLARIMIZIN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay Av.Fatih Semiz, Av.Derya Akman ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı Meslek Büyüklerimizden Av.Güngör Çakmakçı, Av.Ali Tanyıldız, aramızdan ayrılan meslek büyüklerimizden Av.Nevzat Özbalcı'nın eşini, Av.Hakkı Turan Öner'in eşini ve yine elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan merhum meslektaşımız Av.Osman Büyükküpçü'nün eşini ve annesini ziyarette bulunmuşlardır.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ