BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ MESLEK BÜYÜKLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLAN BİR KISIM MESLEKTAŞLARIMIZIN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay Av.Fatih Semiz, Av.Derya Akman ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı Meslek Büyüklerimizden Av.Güngör Çakmakçı, Av.Ali Tanyıldız, aramızdan ayrılan meslek büyüklerimizden Av.Nevzat Özbalcı'nın eşini, Av.Hakkı Turan Öner'in eşini ve yine elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan merhum meslektaşımız Av.Osman Büyükküpçü'nün eşini ve annesini ziyarette bulunmuşlardır.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI