BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ MESLEK BÜYÜKLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLAN BİR KISIM MESLEKTAŞLARIMIZIN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay Av.Fatih Semiz, Av.Derya Akman ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı Meslek Büyüklerimizden Av.Güngör Çakmakçı, Av.Ali Tanyıldız, aramızdan ayrılan meslek büyüklerimizden Av.Nevzat Özbalcı'nın eşini, Av.Hakkı Turan Öner'in eşini ve yine elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan merhum meslektaşımız Av.Osman Büyükküpçü'nün eşini ve annesini ziyarette bulunmuşlardır.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI