BARO BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ MESLEK BÜYÜKLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLAN BİR KISIM MESLEKTAŞLARIMIZIN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER.
05-04-2018

5 Nisan Avukatlar Haftası münasebetiyle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Ayşe Nur Akbay Av.Fatih Semiz, Av.Derya Akman ve Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı Meslek Büyüklerimizden Av.Güngör Çakmakçı, Av.Ali Tanyıldız, aramızdan ayrılan meslek büyüklerimizden Av.Nevzat Özbalcı'nın eşini, Av.Hakkı Turan Öner'in eşini ve yine elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan merhum meslektaşımız Av.Osman Büyükküpçü'nün eşini ve annesini ziyarette bulunmuşlardır.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ