BARO BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ANISINA MİMAR SİNAN CAMİİ ÖNÜNDE HELVA İKRAMI YAPILDI.
08-03-2018

08.03.2018 tarihinde aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ve aziz şehitlerimiz anısına Mimar Sinan Camii önünde Isparta İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Zeki Akçıl tarafından yapılan dua ile Helva İkramımıza Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Derya Akman, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta halkımızın katılımı ile dağıtım yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ