BARO BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ANISINA MİMAR SİNAN CAMİİ ÖNÜNDE HELVA İKRAMI YAPILDI.
08-03-2018

08.03.2018 tarihinde aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ve aziz şehitlerimiz anısına Mimar Sinan Camii önünde Isparta İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Zeki Akçıl tarafından yapılan dua ile Helva İkramımıza Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Derya Akman, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta halkımızın katılımı ile dağıtım yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ