BARO BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ANISINA MİMAR SİNAN CAMİİ ÖNÜNDE HELVA İKRAMI YAPILDI.
08-03-2018

08.03.2018 tarihinde aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ve aziz şehitlerimiz anısına Mimar Sinan Camii önünde Isparta İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Zeki Akçıl tarafından yapılan dua ile Helva İkramımıza Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Derya Akman, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta halkımızın katılımı ile dağıtım yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.