BARO BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ANISINA MİMAR SİNAN CAMİİ ÖNÜNDE HELVA İKRAMI YAPILDI.
08-03-2018

08.03.2018 tarihinde aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ve aziz şehitlerimiz anısına Mimar Sinan Camii önünde Isparta İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Zeki Akçıl tarafından yapılan dua ile Helva İkramımıza Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta Ziraat Odası Başkanı Müslahattin Can Selçuk, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay, Av.Derya Akman, Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya, baro mensubu meslektaşlarımız ve Isparta halkımızın katılımı ile dağıtım yapıldı. Ruhları Şad Olsun.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI