Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Arzu Elma Benli Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’i makamında ziyaret ettiler.
01-03-2018

01.03.2018 Tarihinde Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Arzu Elma Benli İleriki tarihlerde düzenlenecek olan bir proje kapsamında bilgi almak üzere  Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’i makamında ziyaret ettiler.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ