Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Arzu Elma Benli Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’i makamında ziyaret ettiler.
01-03-2018

01.03.2018 Tarihinde Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayşe Nur Akbay ve Av.Arzu Elma Benli İleriki tarihlerde düzenlenecek olan bir proje kapsamında bilgi almak üzere  Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’i makamında ziyaret ettiler.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI