Baromuz adına açılmış sahte twitter hesabı
24-12-2014

Baromuz adına açılmış bir twitter hesabı varmış izlenimi verilerek baromuz yönetiminin haberi ve izni olmadan bir takım açıklamaların yapıldığını 12.12.2014 tarihi itibariyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Baromuzun (https://twitter.com/ıspartabarosu) hesabı ile herhangi bir ilgisi olmadığı gibi, bu hesapta yer alan açıklamalar da baromuz yönetiminin görüşlerini ve taleplerini yansıtmamaktadır.

Baromuzun (www.ispartabarosu.org.tr ve ispartabarosu@gmail.com) adresi ile ulaşılabilen web ve facebook sayfamız dışında herhangi bir sayfası yoktur.

Baromuzun bilgisi ve iradesi dışında gerçekleştirilen bu vahim sahtecilik olayı ile ilgili olarak her türlü yasal girişim yapılacaktır.

Tüm meslektaşlarımıza, ilgililere ve kamuoyuna önemle duyurulur.

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Barosu Başkanı

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN