BAROMUZUN GELENEKSEL KAHVALTISI 6 MAYIS PAZAR GÜNÜ SARIMSAK KAFE'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
07-05-2018

HIDIRELLEZİMİZ KUTLU OLSUN

Baromuzun geleneksel hıdırellez kahvaltısını gerçekleştirdik. Bu güzel bahar müjdesi hıdırellezin, Başta Ülkemiz olmak üzere tüm evrene ve evlerimize bolluk bereket ve huzur getirmesini dileriz.
Saygılarımızla.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ