Baromuzun Geleneksel Kahvaltısı Meslektaşlarımızın Katılımı İle Gerçekleştirildi.
19-04-2015
2088

Baromuzun geleneksel kahvaltısı ve meslek yılı itibari ile 25 yıl ve üstü plaket töreni C.Başsavcımız Mustafa Kemal Çokdinç ve kıymetli eşi Hakim Gülnişah Çokdinç, Milettvekili Av.Recep Özel, Baro Başkanı Av.Gökmen Gökmenoğlu, Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Cengiz Kayhan, Basın mensupları ve Baromuzun güzide üyeleri ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI