Baromuzun Geleneksel Kahvaltısı Meslektaşlarımızın Katılımı İle Gerçekleştirildi.
19-04-2015

Baromuzun geleneksel kahvaltısı ve meslek yılı itibari ile 25 yıl ve üstü plaket töreni C.Başsavcımız Mustafa Kemal Çokdinç ve kıymetli eşi Hakim Gülnişah Çokdinç, Milettvekili Av.Recep Özel, Baro Başkanı Av.Gökmen Gökmenoğlu, Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Cengiz Kayhan, Basın mensupları ve Baromuzun güzide üyeleri ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI