BASINA VE KAMUOYUNA
10-09-2019

BASINA VE KAMUOYUNA

Hain terör örgütü PKK tarafından, kaçırılan ya da kandırılarak zorla dağa götürülen çocukların annelerinin ve ailelerinin verdikleri bu kutsal mücadeleyi destekliyoruz. Hiçbir tehdit ve baskıya artık boyun eğmeyen, teröre karşı seslerini korkusuzca dile getiren cesur annelerin yanındayız. Annesinin ellerinden zorla koparılan bu gençlerin ait oldukları yere dönmeleri için gerekli tüm hukuki sürecin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna saygılarımızla bildiririz. 10.09.2019

ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU