BASINA VE KAMUOYUNA
10-09-2019

BASINA VE KAMUOYUNA

Hain terör örgütü PKK tarafından, kaçırılan ya da kandırılarak zorla dağa götürülen çocukların annelerinin ve ailelerinin verdikleri bu kutsal mücadeleyi destekliyoruz. Hiçbir tehdit ve baskıya artık boyun eğmeyen, teröre karşı seslerini korkusuzca dile getiren cesur annelerin yanındayız. Annesinin ellerinden zorla koparılan bu gençlerin ait oldukları yere dönmeleri için gerekli tüm hukuki sürecin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna saygılarımızla bildiririz. 10.09.2019

ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTAŞIMIZ AV.BİLGENUR GÖDE EVLENMİŞTIR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MEHMET BİLGİÇ'E BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL İLE AV.HAVVA GÖZDE PİŞKEN EVLENMİŞTİR. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALİ KAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI