BİNLERCE AVUKAT TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NE YÜRÜDÜ
17-02-2015

BİNLERCE AVUKAT TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NE YÜRÜDÜ

16.02.2015 608

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AVUKAT PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU’NUN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, baro başkanları ve binlerce avukat kamuoyunda “İç Güvenlik Paketi” olarak anılan torba yasa teklifinin geri çekilmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yürüdü.

Ankara Adliyesi önünde toplanan avukatlar, yarın TBMM Genel Kurulu’na gelecek olan “İç Güvenlik Paketi”ni protesto etmek ve geri çekilmesini sağlamak amacıyla cübbeleriyle TBMM’ye yürüdü. Öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı için de saygı duruşunda bulunan avukatlar, TBMM önünde basına açıklama yaptı.

Yürüyüşe, Türkiye Barolar Birliği ve Ankara Barosu’nun yanı sıra; İstanbul, İzmir, Muğla, Diyarbakır, Antalya, Çorum, Aydın, Zonguldak, Isparta, Gaziantep, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Sinop, Tekirdağ, Denizli, Aksaray, Samsun, Bursa, Trabzon, Mardin ve Eskişehir Baro Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Fotoğraflar

Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN