BUGÜN ANNELER GÜNÜ
11-05-2018

BUGÜN ANNELER GÜNÜ;

Hiçbir zaman ve hiçbir yerde bizlere sırtını çevirmeyerek, her zaman yanımızda hissettiğimiz ve dünyada en kutsal varlık olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Bu gün anneler günü; Cenneti ayaklarının altına alan, değerleri hiçbir şekilde ölçülemeyen, bizleri varlıkları ile zenginleştiren ve güzelleştiren, bizlerin bugünlere gelmesinde en fazla emeği olan, bizi her alanda bizlerden fazla düşünen, biz güldükçe gülüp, biz ağladıkça ağlayan, yaptığımız hatalarda bile bize büyük bir şefkatle yaklaşan, her zaman dost, her zaman arkadaş ve sevgili olan annelerimizi hiçbir zaman unutmamak gerektiğini aslında bizlere anlatan bir gün.

Öncelikle vatan için özverili evlatlar yetiştiren Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm Ecdadımızın ve şehitlerimizin anneleri olmak üzere; karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan bütün annelerimizi saygıyla anıyor ve anneler gününü kutluyoruz. Güzel ve layık oldukları bir yaşam geçirmeleri dileği ile başta Avukat anneleri ile Avukat olan annelerin anneler gününü tüm annelerin anneler günü ile birlikte kutluyor şahsım ve Isparta Barosu adına bütün annelerin önünde saygı ve sevgi ile eğiliyorum. 13/05/2018

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.