BUGÜN ANNELER GÜNÜ
11-05-2018

BUGÜN ANNELER GÜNÜ;

Hiçbir zaman ve hiçbir yerde bizlere sırtını çevirmeyerek, her zaman yanımızda hissettiğimiz ve dünyada en kutsal varlık olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Bu gün anneler günü; Cenneti ayaklarının altına alan, değerleri hiçbir şekilde ölçülemeyen, bizleri varlıkları ile zenginleştiren ve güzelleştiren, bizlerin bugünlere gelmesinde en fazla emeği olan, bizi her alanda bizlerden fazla düşünen, biz güldükçe gülüp, biz ağladıkça ağlayan, yaptığımız hatalarda bile bize büyük bir şefkatle yaklaşan, her zaman dost, her zaman arkadaş ve sevgili olan annelerimizi hiçbir zaman unutmamak gerektiğini aslında bizlere anlatan bir gün.

Öncelikle vatan için özverili evlatlar yetiştiren Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm Ecdadımızın ve şehitlerimizin anneleri olmak üzere; karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan bütün annelerimizi saygıyla anıyor ve anneler gününü kutluyoruz. Güzel ve layık oldukları bir yaşam geçirmeleri dileği ile başta Avukat anneleri ile Avukat olan annelerin anneler gününü tüm annelerin anneler günü ile birlikte kutluyor şahsım ve Isparta Barosu adına bütün annelerin önünde saygı ve sevgi ile eğiliyorum. 13/05/2018

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ