Cafe Life Dergisin Ayın Konuğu Plaketini Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Adına Av.Ayfer Eseryel Aldı.
01-03-2015

28.02.2015 Isparta Cafe Life Dergisinin Isparta Baro Başlanlığımız adına ayın konuğu plaketini almaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduk. Bu plaketi bize layık gören Cafe Life Dergisi Sahibi ve Yöneticisi Sayın Filiz Atmaca 'ya ve Plaketmizi Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu adına alan Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel' e teşekkür eder, Cafe Life Dergisine başarısının artarak devam etmesini dileriz.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI