Cafe Life Dergisin Ayın Konuğu Plaketini Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Adına Av.Ayfer Eseryel Aldı.
01-03-2015
2009

28.02.2015 Isparta Cafe Life Dergisinin Isparta Baro Başlanlığımız adına ayın konuğu plaketini almaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduk. Bu plaketi bize layık gören Cafe Life Dergisi Sahibi ve Yöneticisi Sayın Filiz Atmaca 'ya ve Plaketmizi Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu adına alan Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel' e teşekkür eder, Cafe Life Dergisine başarısının artarak devam etmesini dileriz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.