Cafe Life Dergisin Ayın Konuğu Plaketini Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Adına Av.Ayfer Eseryel Aldı.
01-03-2015

28.02.2015 Isparta Cafe Life Dergisinin Isparta Baro Başlanlığımız adına ayın konuğu plaketini almaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduk. Bu plaketi bize layık gören Cafe Life Dergisi Sahibi ve Yöneticisi Sayın Filiz Atmaca 'ya ve Plaketmizi Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu adına alan Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel' e teşekkür eder, Cafe Life Dergisine başarısının artarak devam etmesini dileriz.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI