Cafe Life Dergisin Ayın Konuğu Plaketini Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Adına Av.Ayfer Eseryel Aldı.
01-03-2015

28.02.2015 Isparta Cafe Life Dergisinin Isparta Baro Başlanlığımız adına ayın konuğu plaketini almaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduk. Bu plaketi bize layık gören Cafe Life Dergisi Sahibi ve Yöneticisi Sayın Filiz Atmaca 'ya ve Plaketmizi Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu adına alan Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel' e teşekkür eder, Cafe Life Dergisine başarısının artarak devam etmesini dileriz.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI