Cafe Life Dergisin Ayın Konuğu Plaketini Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Adına Av.Ayfer Eseryel Aldı.
01-03-2015

28.02.2015 Isparta Cafe Life Dergisinin Isparta Baro Başlanlığımız adına ayın konuğu plaketini almaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduk. Bu plaketi bize layık gören Cafe Life Dergisi Sahibi ve Yöneticisi Sayın Filiz Atmaca 'ya ve Plaketmizi Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu adına alan Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel' e teşekkür eder, Cafe Life Dergisine başarısının artarak devam etmesini dileriz.

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ