CEZA YARGILAMASINDA İSTİNAF VE TEMYİZ KONULU EĞİTİM SEMİNERİMİZ DÜZENLENDİ.
09-03-2019

09.03.2019 tarihinde Meslek İçi Eğitim Seminerleri Kapsamında Av.Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erdem'in sunumu ile Ceza Yargılamasında İstinaf ve Temyiz konulu eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, önceki dönem Baro Başkanlarımızdan TBB Delegemiz Av.Erol Berber, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ömer Berber, Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Arzu Elma Benli,  Baro üyesi meslektaşlarımız, Avukat stajyerlerimiz ve SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin büyük katılımı ile gerçekleştirildi. Eğitim seminerimizin sonunda Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve önceki dönem Baro Başkanımız TBB Delegemiz, program modörötörü Av.Erol Berber ile birlikte katkı ve desteklerinden dolayı sayın Av.Prof.Dr.Mustafa Ruhan Erdem'e plaket takdimi ve Meslek İçi Eğitim seminerimizde büyük destek ve katkıları bulunan Isparta Barosu Staj Eğitim Merkezi Stajyer temsilcimiz Stj.Av.Enes Aydemir tarafından da Av.Prof.Dr.Mustafa Ruhan Erdem adına Tema Vakfınca belgelendirilen fidan bağışı sertifikası takdim edildi. Seminerimize katılan tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI