CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SEVDA ERDAN KILIÇ, CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ CAVİT ARI, CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ALİ FAZIL KASAP, ISPARTA CHP İL BAŞKANI AHMET KÜRKÇÜ VE ISPARTA CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI ŞAZİYE OĞUZ BARO BAŞKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDU.
19-10-2018

19.10.2018 Tarihinde CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Kütahya Milletvekili  Ali Fazıl Kasap, Isparta CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü ve Isparta CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Salih Kocagöz ve Av.Rabia Yumak’ın katılımı ile makamında Isparta Barosu 30. Dönem Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.