CHP Milletvekili Ali Haydar Öner Baromuzu Ziyaret Etti.
09-02-2015

09.02.2015 Tarihinde CHP Milletvekili Sayın Ali Haydar Öner ve Ekibi Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz ve Av.Ömer Berber'in Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Arz Olunur.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ