CHP Milletvekili Ali Haydar Öner Baromuzu Ziyaret Etti.
09-02-2015

09.02.2015 Tarihinde CHP Milletvekili Sayın Ali Haydar Öner ve Ekibi Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz ve Av.Ömer Berber'in Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Arz Olunur.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ