CHP Milletvekili Ali Haydar Öner Baromuzu Ziyaret Etti.
09-02-2015

09.02.2015 Tarihinde CHP Milletvekili Sayın Ali Haydar Öner ve Ekibi Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz ve Av.Ömer Berber'in Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Arz Olunur.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI