CHP Milletvekili Ali Haydar Öner Baromuzu Ziyaret Etti.
09-02-2015

09.02.2015 Tarihinde CHP Milletvekili Sayın Ali Haydar Öner ve Ekibi Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Ayfer Eseryel, Av.Salih Kocagöz ve Av.Ömer Berber'in Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Arz Olunur.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU