Cmk müdafi vekil ücretleri
24-12-2014

Baro başkanlığımız tarafından gerek Isparta C.Başsavcısı ile gerek sütçüler C.Savcısı ile yapılan görüşmelerde sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorunlar çözülmüş bundan böyle sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorun yaşanmayacağı teknik sözü alınmıştır. sütçüler’de ki cmk müdafi vekil görevlendirmelerinde görev almak isteyen meslektaşlarımızın isimlerini 15.12.2014 tarihine kadar baro kalemine yazdırmaları önemle rica olunur.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ