Cmk müdafi vekil ücretleri
24-12-2014

Baro başkanlığımız tarafından gerek Isparta C.Başsavcısı ile gerek sütçüler C.Savcısı ile yapılan görüşmelerde sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorunlar çözülmüş bundan böyle sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorun yaşanmayacağı teknik sözü alınmıştır. sütçüler’de ki cmk müdafi vekil görevlendirmelerinde görev almak isteyen meslektaşlarımızın isimlerini 15.12.2014 tarihine kadar baro kalemine yazdırmaları önemle rica olunur.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU