Cmk müdafi vekil ücretleri
24-12-2014

Baro başkanlığımız tarafından gerek Isparta C.Başsavcısı ile gerek sütçüler C.Savcısı ile yapılan görüşmelerde sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorunlar çözülmüş bundan böyle sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorun yaşanmayacağı teknik sözü alınmıştır. sütçüler’de ki cmk müdafi vekil görevlendirmelerinde görev almak isteyen meslektaşlarımızın isimlerini 15.12.2014 tarihine kadar baro kalemine yazdırmaları önemle rica olunur.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI