CMK UYGULAMALARI KONULU SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09-03-2018

09.03.2018 Tarihinde CMK Uygulamaları konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feridun Yenisey, SDÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Faruk Turhan ve TBB Önceki Dönem Başk.Yrd. Av.Berra Besler'in sunumu ile gerçekleştirilen seminerimiz Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av. Arzu Elma Benli, Av.Ayşe Nur Akbay, Baro mensubu meslektaşlarımızın ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Seminer sonunda eğitmenlerimize ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'e destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Cmk Eğitim seminerimizin organizasyonunda emeği geçen Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Fatih Semiz'e teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ