<--#include file="SiteGununSozu.asp"-->

Toplam :   948446
Bugün :   207
Aktif :   7

DENİZLİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI İSMAİL AKAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET CAMİAMIZA VE KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ. BUGÜN SAAT 10:00'DA DENİZLİ ADLİYESİNDE YAPILAN TÖRENE ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCISI MUSTAFA YILDIRIM VE  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR. CENAZESİ CUMA GÜNÜ ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN YOZGAT YERKÖY'DEN KALDIRILACAKTIR.

19 NİSAN 2014 CUMARTESİ GÜNÜ AVUKAT EVİMİZDE DÜZENLENEN SERTİFİKALI CMK EĞİTİM SEMİNERİNE KATILMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN 17.04.2014 PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR İSİMLERİNİ BARO KALEMİNE YAZDIRMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

15.04.2014 TARİHİNDE YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANI AV.HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ'YÜ YALVAÇLI MESLEKTAŞLARIMIZ ZİYARET ETMİŞLERDİR. MESLEKTAŞIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ İL BAZINDA 22.ANLAŞMASINIDA ISPARTA'DA ŞİFA HASNESİ İLE TEDAVİ HİZMETLERİ ALIM SÖZLEŞMESİ İMZALAYARAK BİR ÇIĞIR DAHA AÇMIŞTIR.TBB BAŞKANIMIZ SAYIN AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NA VE TÜM YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE ŞÜKRANLARIMIZI SUNAR MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

15.04.2014 TARİHİNDE BARİDA KÜLTÜR VE SANAT EĞİTİMİ MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN DÜNYA SANAT GÜNÜ KARMA SERGİSİNE BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SEVİNÇ DÜZ KATILMIŞTIR.ARZ OLUNUR.

15.04.2014 TARİHİNDE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ AÇILIŞ TÖRENİNE VE HUKUKİ AÇIDAN HELAL VE SAĞLIKLI GIDA ULUSLARARASI SEMPOZYUMUNA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR.ARZ OLUNUR.

10.04.2014 TARİHİNDE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 169. YILI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN POLİS RESEPSİYONUNA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR.ARZ OLUNUR.

BAŞTA TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ  BAŞKANI SAYIN AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NA, YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞ DANIŞMANI SAYIN AV.ZAFER KÖKEN'E,TBB BİRLİK MÜDÜRÜ SAYIN İRFAN  ÖZTÜRK'E, TBB MUHASEBE MÜDÜRÜ SAYIN SÜLEYMAN GENECİ'YE VE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNAR TBB TARAFINDAN BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KULLANILMAK ÜZERE 2.125,000,00TL'YE ALINAN BARİDA OTEL KARŞISINDAKİ 5 KATLI BİNANIN MESLEKTAŞLARIMIZA VE ISPARTA BAROMUZA HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.

Detaylı bilgi için sydf.barobirlik.org.tr/

Detaylı bilgi için www.barobirlik.org.tr/Detay23905.tbb

Herkes İçin Hukuk Herkes İçin Adalet

Detaylı bilgi için tv.barobirlik.org.tr/watch

ATATÜRK KÖŞESİ

Baro Başkanımız

Av. Gökmen GÖKMENOĞLU

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN'İN BEBEKLERİ AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Anketlerimiz
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

tasarım artwin ajans