<--#include file="SiteGununSozu.asp"-->

Toplam :   1126467
Bugün :   600
Aktif :   4

2014-2015 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİMİZİ TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ VE AVUKAT DOSTU ISPARTA VALİMİZ, ISPARTA BELEDİYE BAŞKANIMIZ, ISPARTA C.BAŞSAVCI VEKİLİMİZ, HAKİM SAVCILARIMIZ, İDARE MAHKEMESİ VE ASKERİ MAHKEMESİ BAŞKANLARI VE YARGIÇLARI İLE EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ, JANDARMA ALAY KOMUTANI VEKİLİMİZ, HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI VE DEĞERLİ HOCALARI, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYEMİZ, ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞAR YENİ ADLİ YILIMIZIN HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.

2014 - 2015 ADLİ YILI AÇILIŞ KONUŞMA METNİ

Kısa süre önce  Isparta Merkez ve ilçe Adliyelerinde görevlerine başlayan değerli Hakim ve Savcılarımıza ve de  Isparta Başsavcımız ile İdare Mahkemesi Başkanımıza, yemin ederek aramıza katılan Avukatlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Yeni Yargı Yılı vesilesiyle aramızdan ayrılmış olan Yargıtay’ımızın Başkan ve üyelerini, Türkiye Barolar Birliği Başkanlarını, Isparta Barosunun önceki dönem Başkanlarını, Yargıç, Savcı ve Avukat meslektaşlarım ile adliye çalışanlarını saygı ile anıyor, kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum.

Savunma mesleğinin temsilcileri ve Barolar olarak  öncelikli talebimiz ve  dileğimiz ülkemizde yargı bağımsızlığı”, “tarafsızlığı” ve “hakim güvencesi” nin   sağlanması, anayasal hak eşitliğine sahip her bir vatandaşımızın  adil yargılanma” hakkından yararlanmasıdır.

Isparta Barosu olarak, haksızlık ve hukuksuzluk kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın  her türlü hukuk dışı uygulamanın karşısında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.

Çağdaş, çoğulcu ileri demokrasilerde, kuvvetler ayrılığı  parlamenter rejimin olmazsa olmaz koşuludur. Yasama, yürütme ve yargı arasındaki denge korunmalı, bir kuvvetin diğerine tahakkümü olmamalıdır. Yargının da;  siyasi iktidara ya da herhangi bir gruba, cemaate ya da yapıya bağlı olması  asla kabul edilemez. Yargı bağımsız ve tarafsız olmalıdır.

Önemle belirtmek isteriz ki, Bizler için önemli olan savunduğumuz kişiler ya da eylemleri değil, hukuk ve toplumsal adalet düzenidir. Barolar olarak amacımız, hukukun herkes için eşit ve adil biçimde uygulanmasının  sağlanmasıdır. Üstünlerin hukukundan değil hukukun üstünlüğünden  bahsedilmelidir. Hukuk herkese lazımdır. Hukuk devleti ilkesi hâkim ve üstün kılınmalıdır. Her zaman savunduğumuz gibi son dönemde özel yetkili mahkemelerin kaldırılması bizleri mutlu etmiş ancak, sonrasında 6545 sayılı torba   yasa ile  getirilen süper yetkili “Sulh Ceza Hâkimliği”  müessesesini de endişe ile karşıladığımızı da bu vesile ile belirtmek isteriz.

Avukatların, soruşturma dosyalarını inceleyebilmeleri, örnek alabilmeleri yargılama faaliyetini güçlendirir. Adalete hizmet eder. Müdafilere tanınan bu yetkinin kısıtlanmasına ilişkin madde Mart 2014 tarihinde yürürlükten kaldırılmasını son derece olumlu bulmuş ve memnuniyetle karşılamıştık. Ancak  TBMM’ne verilen bir  teklif ile “Savunmaya yönelik  kısıtlılık kararı”  getirilmesine yönelik  düzenlemenin  yeniden gündeme getirilmesini kaygı ve üzüntü ile karşılıyoruz.    Bu anlamdaki bir kısıtlama arzusu, hukuk devleti, adil yargılama ilkesi ve masumiyet karinesi ile asla bağdaşmamaktadır. Ümidimiz yasalaşmamasıdır.

Sav, savunma, yargıç, yargılama faaliyetinin vazgeçilmez üç unsuru olmakla birlikte, demokratik hukuk devletlerinde yargılama faaliyetinin merkezini savunma hakkı oluşturur. Yargılama faaliyetinin merkezine savunmayı, yani Avukatı koymadığınızda, onun adı yargılama olmaz, yargısız infaz olur. Yine avukatın saygınlığının olmadığı veya korunmadığı bir ülkede, yargıç ve savcının, aynı şekilde yargıç ve savcının saygınlığının olmadığı veya korunmadığı bir ülkede avukatın saygınlığı olmaz. Hak arama özgürlüğünü yaşama geçiren, adil yargılanmanın sağlanmasında çok önemli rolleri bulunan yargının kurucu unsuru, savunmanın temsilcisi Avukatların ve avukatlık mesleğinin sorunları gittikçe tırmanış gösteren boyutlara ulaşmaktadır. . Dünyanın hemen her ülkesinde demokrasinin ve özgürlüklerin en yakın dostu ve teminatı Avukatlardır. Onun için avukatı ve Avukatlık mesleğini bağımsız, özgür, özerk kılmak, yargılama sürecinde etkili ve işlevsel yapmak yaşamsal değerdedir. Avukatların mali açıdan özlük hakları açısından sıkıntıları saymakla bitmezken birde son dönemde yok sayılmak istenmesi Bizleri üzdüğü gibi Hukuk devletine de gölge düşürmüştür. Avukatlar Yargının üç ayağından biri olan Halkın sesidir, Avukatların sesinin kısılması, Avukatların Temsil ettiği Halkın sesinin kısılması demektir.

Isparta Baro Başkanlığı; ülkemizin Büyük Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması, yurttaşların kendileri ve ailelerinin geleceklerinden endişe etmeyecekleri, hukukun üstünlüğünün hayata geçtiği laik demokratik bir toplumda; hukuk düzeni içinde ve hukuk kurallarına uygun olarak yaşayabilmeleri için çalışmaya hiç durmadan devam edeceğini meslektaşlarına ve kamuoyuna saygı ile duyurur.

EKSİKSİZ DEMOKRASİ GERÇEK HUKUK DEVLETİ İLE, GERÇEK HUKUK DEVLETİ BAGIMSIZ VE TARAFSIZ YARGI İLE, BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ YARGININ İSE BAĞIMSIZ SAVUNMA İLE MÜMKÜN OLACAĞINI BELİRTİR; SAVUNMANIN YOK SAYILMASINI İSE YARGININ YOK SAYILMASI DEMEK OLDUĞUNU VE AYNI ZAMANDA DA HUKUK DEVLETİNİN HİÇE SAYILMASININ YOLUNU AÇACAĞINI BELİRTEREK

Saygılar sunarım.

01/09/2014

Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞININ 01/08/2014 - 01/09/2014 TARİHLERİ ARASI 27.DÖNEM 23.FAALİYET RAPORU

Çok Kıymetli Meslektaşlarım

2014-2015 ADLİ YININ TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ. YENİ ADLİ YILDA HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR DİLER, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DAİM OLMASINI DİLERİZ. BİZE GÜVENEREK TESLİM ETTİĞİNİZ ISPARTA BARO BAŞKANLIĞIMIZIN SANCAĞI İLE TÜRK BAYRAĞIMIZI BİZE TESLİM ETTİĞİNİZ ANDA Kİ TEMİZLİĞİ İÇERİSİNDE, BU ADLİ YIL MÜNASEBETİ İLE SİZLERE HEDİYE EDİYORUZ. MASANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ SÜRECE BİZLERİ HATIRLAYINIZ.

Göreve geldiğimiz günden bu güne hiç aksatmaksızın verdiğim söz uyarınca her ay kaleme alarak sizlerle paylaştığım, Baromuzun bu ayki faaliyetlerini kısaca özetleyecek olursak;

Güzel bir ay olan Ramazan ayını ve akabinde ki Ramazan Bayramını hep beraber idrak ettik. Tüm Meslektaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde aynı güzelliklere kavuşmalarını temenni ederiz. Bu ayda bir önceki aylarda olduğu gibi aramızdan ayrılanlar, rahatsızlananlar oldu, ancak bu acılara karşın düğünlerimiz, nişanlarımız da oldu, her şey insan için. Aramızdan ayrılan sevdiklerimize Allah’tan rahmet diler, sağlık problemi olanlara da acil şifalar dileriz.

Yönetim Kurulu Üyemiz ve Adli Yardım Bürosu Başkanı Av. Bahadır Erdem bu dönem içerisinde K.32 de Baromuz adına bir canlı yayına katılarak, Baromuzun Adli Yardım hizmetleri hakkında ve bizim dönemimizde oluşturduğumuz Adli Yardım Ön Büro hizmetleri hakkında ki bilgileri Kamuoyu ile paylaştı, kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

Yine Baro Başkanlığımızca tüm diğer barolara göre, çok daha hızlı ve kısa sürede sizlere CMK ve Adli Yardım Ödemeleri gerçekleştirildi, Türkiye Barolar Birliğinin sitesinden yapılan ödemelerin zaman aralıkları ile miktarlarını diğer Boralar ile karşılaştırıldığında, yine Baromuz ile kıyaslanabilecek büyüklükteki Barolara Bakıldığında, ne derece haklı olduğumuz ortaya çıkacaktır, meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

Yeni Dönem Adli Yardım Nöbet Çizelgesi sitemizde ilan edildi ve yine aynı şekilde sizlere mail ile duyuruldu.

Basında ki Baromuz ile çıkan haberlere ilişkin yazılar Basında Baromuz köşesinde sitemizde ilan edilerek sizlere duyuruldu.

Yine TBB’nin 06/08/2014 tarihli ve 2014/68-70-71-72 sayılı duyuruları gerek Baro Başkanlığımızın resmi internet sitesinde gerekse mail yolu ile sizlere duyuruldu, bu duyuru uyarınca kişisel bilgilerinde değişiklik olan meslektaşlarımızın Elektronik sertifikaları TBB’ce iptal edilmiş ve yenisi üretilmeye başlamıştır, önemle arz ederiz.

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının 45. Yılı münasebeti ile yayınladığı Basın açıklaması sitemizde ilan edilerek sizlere mail gönderilerek duyuruldu. Baro Başkanlığımızın üst çatısı olan TBB’nin 45. yılı münasebeti nedeni ile Baro Başkanlığımızda TBB Başkanlığına bir kutlama mesajı gönderdi.

Yine Türkiye Barolar Birliğince açılan ve Isparta Baro Başkanlığı olarak Müdahil olduğumuz Danıştay da bulunan ve Danıştay Dava dairelerinin 2011/77 - 2014/1981 Sayılı yine 2011/1299-2014/1980 sayılı karaları sitemizde ilan edildi ve sizlere mail olarak gönderildi. İş bu karalar ile artık Bankalar ve Banka vekilliği yapan meslektaşlarımız, yapılan Ücret Sözleşmelerini Baro Başkanlıklarının istemesi halinde Baro Başkanlıklarına sunmak zorundadırlar bu konuda da siz saygıdeğer meslektaşlarımıza kararlar iletildiği gibi, Isparta da Şubesi Bulunan Bankalara da ilgili kararlar bilgi anlamında Baro Başkanlığımızca gönderildi.

Yine Geçtiğimiz Günlerde Yapılan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçimi öncesinde de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve bir kısım Milletvekilleri Baro Başkanlığımızı ziyaret etmişler ve sizlere de duyurulmuştur.

Bir Seçim Yılı olan 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı Seçimi de yine ilimizde ve Ülkemizde icra edilmiş olup, Ülkemize, İlimize ve Tüm Meslektaşlarımıza Hayırlı ve Uğurlu olmasını dileriz.

Ramazan ve Bayram münasebeti ile 1 aya yakın süredir yapmadığımız ilk Yönetim Kurulu toplantımızı da (27. Dönem 55. Toplantı)  yine gündemli olarak icra etmiş bulunmaktayız. Toplantı sonrasında da yine gündem maddeleri ile alınan kısa karalar sizlere sitemizde hemen akabinde önceki toplantılarımızda olduğu gibi ilan edilmiştir.

Öncesinde de ilan ettiğimiz ve kısa süre önce sitemizde ilan edilerek sizlere de mail ile duyurduğumuz üzere 6494 sayılı Yasa uyarınca Bu sene Adli tatil 31/08/2014 tarihinde sona erecek ve Adli Yıl Açılış töreni de yine 01/09/2014 günü icra edilecektir. Siz Saygıdeğer meslektaşlarımıza bu önemli duyuruyu yeniden yapar süreli işlerde bu süreye riayet etmelerini rica ederiz. Adli Yıl açılış töreni ile ilgili planlama Baro Başkanlığımız Yönetim Kurulunca yapılmış olup sizlere en kısa sürede duyurulacak olup Siz saygıdeğer meslektaşlarımızın Adli Yıl açılış törenine Cübbeleri ile birlikte katılarak, Yargının Kurucu unsuru olduğunu ve Savunmasız Bir Yargını olmayacağını göstermesini temenni ederiz.

Yine Karaman Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Baromuzu ziyaret etmişler, sizlere sevgi ve saygılarını iletmişlerdir, kendilerine teşekkür eder Karamanlı meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Detaylar sitemizde ilan edilmiştir.

Yine TBB Başkanlığımıza yaptığımız talep doğrultusunda Baro Başkanlığımıza Cep Telefonu hızlı şarj cihazı gönderilmiş olup, Yine Adli Yıl ile Birlikte Baro Fotokopi odasında hiçbir ücret alınmaksızın her türlü cep telefonunuz hızlı bir şekilde şarj edilebilecektir Meslektaşlarımıza hayırlı olsun der TBB Başkanımıza ve Değerli ekibine, her konuda bize verdikleri destek ve katkı için şükranlarımızı sunarız.

Şu anda Isparta Baro Başkanlığımızın Sayısal olarak 60 ın üzerinde stajyerinin bulunduğu düşünüldüğünde, TBB Başkanlığına Barida otel karşısından aldırdığımız 5 katlı bina ile yine bizim dönemimizde il özel idaresince tahsis edilmesini sağladığımız binalarımızın ne derece önemli olduğu anlaşılacaktır. Baromuz her geçen gün sayısal olarak büyümekte, Baromuzun iş yoğunluğu artmakta, ise de asıl arzumuzun siz meslektaşlarımızın da Yeni Adli Yılda iş yoğunluğunun da aynı derecede artması olduğunu belirtmek isteriz.

Yine göreve geldiğimiz günden itibaren, Yemin törenlerimizin çok daha kapsamlı ve bir tören (Düğün) havasında olmasına önem gösterdik ve Yemin törenlerini her hafta Cuma günü Tarihi bir mekan olan Baromuza tahsis ettirdiğimiz Hafız İbrahim Demiralay Konağında yapılması yönünde Karar almış idik. Bu karara göre bu dönem içerisinde de yine Bir düğün havasında Baromuzun Stajyerlerinden Av. Funda Kınalı’yı, Baromuzun bünyesine yemin ederek aldık. Yemin Törenine Yönetim Kurulu üyemiz Av. Ali Osman Altunbaşak ve Stajyerimizin yetişmesinde emeği olan ağabeyleri Av. Halil Evliya ile Av.Faruk Algınkılıç ve değerli meslektaşlarımız ile aileleri katıldılar. Genç Meslektaşımıza yeniden Hayırlı ve Uğurlu olsun der, Baromuz adına hediye edilen Avukat Cübbesini bir ömür boyu layığı ile üzerinde taşımasını dileriz.

Yine Yaz Kararnamesi ile ilimize atanan Başta İl Cumhuriyet Baş savcımız ile İdare Mahkemesi Başkanımıza ve gerek il gerekse ilçe merkezine atanmış olan Değerli Hakim ve Savcılarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, hayırlı olsun ziyaretini bizzat şahsım gerçekleştirdim. Siz meslektaşlarımızın selamlarını götürerek kendilerine Hayırlı olsun dileklerimizi sundum.

Bayrağımızın indirilmesi nasıl bizleri rahatsız etti ise, Yine Bir Teröristin, Terör yanlılarınca Lice de dikilen Heykeli de o derece bizleri rahatsız etmiştir. Bu vahim olayı da yine aynı şekilde lanetliyoruz.

Yine 30 Ağustos Zafer Bayramımızı büyük bir coşku ile kutlayarak Baro Başkanlığımızın günün anlamına istinaden basın açıklaması, Basın mensupları ile paylaşılmış ve sizlere sitemiz ve mail ortamında duyurulduğu gibi kamuoyu ile paylaşılmıştır. İlgili törenlere de bizzat tarafımca Baromuz adına katılınmıştır. Zafer Bayramımızın 92. yıl dönümü tekrar kutlu olsun.

Isparta Baromuza ve bizlere önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de desteğini ve katkısını esirgemeyen MESLEKTAŞLARIMA, gösterdikleri, destek ve güven için minnettar olduğumu belirtir, YENİ ADLİ YILIMIZIN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA uğur getirmesini dilerim.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, Baromuzda ki tüm kazanımların temelinde Sizlerin bizlere olan destek, katkı ve hoşgörüsünün yatığını tekrar tekrar belirtir, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN NETİCELERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMANIN GURUR VE MUTLULUĞUNU YAŞAYARAK, BİZE GÜVENEREK TESLİM ETMİŞ OLDUĞUNUZ ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI SANCAĞINI VE EN ÖNEMLİSİ DE MASANIZDA GÖRMEKTEN BÜYÜK ONUR DUYACAĞINIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN AY YILDIZLI BAYRAĞINI SİZLERE BU ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİNDE TEMİZ VE AK OLARAK HEDİYE ETMENİN DE MUTLULUĞUNU YAŞADIĞIMIZI BELİRTİYOR ve saygılar sunuyorum. 01.09.2014

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE KUTLAMA PROGRAMINA
BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ABDULLAH ÇELİK KATILMIŞTIR.

ARZ OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZIN 92. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.

30 Ağustos 1922 Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuştur. Vatanı, özgürlüğü ve bağımsızlığı uğrunda, nice yokluk ve yoksunluklara rağmen savaşarak gözünü kırpmadan ölebilme özverisini göstermiş olan Ulusumuz; özgürlük ve bağımsızlık yolunda insanlık tarihinin örnek ve ibret olarak göstereceği bir savaşı zaferle taçlandırmıştır.

Bu ulusal şahlanışın yıldönümünü bir kez daha gururla kutluyoruz.
Milletimizin, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün göstergesidir.

Türk milletinin ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.

ONUN İÇİN İYİ BİLİNMELİDİR Kİ ;

BAYRAĞIMIZI İNDİRENLER !

MEHMETÇİĞE İLK KURŞUNU SIKANIN HEYKELİNİ DİKENLER !

Sabrımızı zorlamasınlar; Tarihimize bir göz attıklarında, TÜRK MİLLETİNİN geçmişinin 30 AĞUSTOS ZAFERLERİ İLE DOLU OLDUĞU GÖRÜLECEKTİR.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 92. Yıldönümünü kutluyor, başta  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Dinini ve Vatanını düşmandan korumak için canlarını seve seve veren ve  kanlarını akıtmaktan çekinmeyen bütün Devlet Büyüklerimizi, şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet,  şükran ve saygı ile anıyor; Hukuk Devletinin ve Hukukun uygulayıcıları ve savunucuları olarak, Isparta Barosu, zaferimizin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor; Bu günün aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetler Günü olması sebebiyle;  bu aziz vatanın ilelebet muhafaza edilmesi için gayret gösteren kahraman ordumuzun ve fedakâr güvenlik güçlerimizin TSK gününü tebrik ediyor ve  muvaffakiyetler diliyoruz.

30/08/2014

Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

YENİ ADLİ YILLA BİRLİKTE ARTIK CEP TELEFONUNUZUN ŞARJLARI ÜCRETSİZ OLARAK ISPARTA BAROSU FOTOKOPİ ODASINDA YAPILABİLECEKTİR. HİÇ BİR TALEBİMİZİ GERİ ÇEVİRMEYEN BAŞTA TBB BAŞKANIMIZ AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NA, BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN'E, YÖNETİM,  DİSİPLİN VE DENETLEME KURULU ÜYELERİNİN TAMAMINA BAROMUZ ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIM. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

ISPARTA BARO BAŞKANI

24.07.2014 TARİHİNDE TBB BAŞKAN DANIŞMANI SAYIN AV.ZAFER KÖKEN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU ZİYARETTE BULUNMUŞLARDIR. ARZ OLUNUR. "TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKAN BAŞDANIŞMANIMIZ SAYIN AV. ZAFER KÖKEN, ISPARTA BAROSUNUN YENİ HİZMET BİNASININI YERİNDE İNCELEYEREK,BAROMUZA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETEREK ISPARTA ZİYARETLERİNİ TAMAMLADILAR,KENDİLERİNE BU YOĞUN İŞ TEMPOSUNDA BİZİ YANLIZ BIRAKMADIKLARI VE TÜM DESTEĞİ VERDİKLERİ İÇİN BAŞTA BAŞKANIMIZ PROF. DR.AV. METİN FEYZİOĞLU OLMAK ÜZERE BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ"

ÖNEMLİ DUYURU

BARO BAŞKANLIĞIMIZA YENİ SATIN ALINMIŞ OLAN BİNAMIZA UYGULANMASI DÜŞÜNÜLEN AŞAĞIDAKİ 1-2-3 NOLU PROJELERDEN HANGİSİNİ BEĞENİYORSANIZ SİZE DAĞITILACAK OLAN ANKETLERDE İLGİLİ PROJENİN NUMARASINI İŞARETLEMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

(DAĞITILICAK ANKETLERİN BAROMUZA TESLİMİ EN KISA ZAMANDA RİCA OLUNUR.)

PROJE 1

PROJE 2

PROJE 3

ATATÜRK KÖŞESİ

Baro Başkanımız

Av. Gökmen GÖKMENOĞLU

BARO ÜYEMİZ AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN MEYRA ADINI VERDİKLERİ MİNİK KIZLARI DÜNYA'YA GELMİŞTİR.MİNİK MEYRA'YA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLER. GÜRSEL ÇİFTİNİ TEBRİK EDERİZ.

MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ KÜRKÇÜ EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE MUTLULUKLAR DİLERİZ.HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.BAHADIR ERDEM'E MÜRACAAT ETMELERİ RİCA OLUNUR.

Anketlerimiz
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

tasarım artwin ajans