<--#include file="SiteGununSozu.asp"-->

Bugün :   1083
Aktif :   48

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Yeni bir Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. 2014 Ramazan Bayramı dolayısı ile;

Dargınlıkların ortadan kalktığı,

Kardeşlik ve Dostluk Duygularının Kuvvetlendiği,

Kederlerimizi biryana bırakarak, Kalplerimizde Barış, Gözlerimizde Umut, etrafımızda Sevgi dolu bir bayramı hep beraber idrak edelim.

Belki Ramazan Sofralarında bir arada olamayacağız amma;

Gönüllerimizin bir olduğu; Başta Türkistan da, Filistin de, Suriye de ve Dünyanın dört bir köşesinde, HAKKIN VE ADALETİN hâkim olduğu bir dünyaya kavuşmayı arzuladığımızı belirtir.

RAMAZAN BAYRAMINIZI, Şahsım Yönetim Kurulum ve tüm Isparta Baro Başkanlığı adına kutlar, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ diyerek, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öper, Saygılar Sunarım.

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

24.07.2014 TARİHİNDE TBB BAŞKAN DANIŞMANI SAYIN AV.ZAFER KÖKEN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU ZİYARETTE BULUNMUŞLARDIR. ARZ OLUNUR. "TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKAN BAŞDANIŞMANIMIZ SAYIN AV. ZAFER KÖKEN, ISPARTA BAROSUNUN YENİ HİZMET BİNASININI YERİNDE İNCELEYEREK,BAROMUZA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETEREK ISPARTA ZİYARETLERİNİ TAMAMLADILAR,KENDİLERİNE BU YOĞUN İŞ TEMPOSUNDA BİZİ YANLIZ BIRAKMADIKLARI VE TÜM DESTEĞİ VERDİKLERİ İÇİN BAŞTA BAŞKANIMIZ PROF. DR.AV. METİN FEYZİOĞLU OLMAK ÜZERE BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ"

09.07.2014 TARİHİNDE KERVANSARAY RESTAURANTTA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİMİZE ISPARTA VALİSİ SAYIN VAHDETTİN ÖZKAN, JANDARMA ALAY KOMUTANI SAYIN J.ALB İSMAİL CÖMERT, BELEDİYE BAŞKANI SAYIN YÜKSEK MİMAR YUSUF ZİYA GÜNAYDIN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN CANER TAYFUR, ASKERİ MAHKEME ADLİ MÜŞAVİRİ HAKİM ALBAY SAYIN ŞAFAK YÜKSEL, TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, ISPARTA SANAYİCİ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN ÖZCAN PINARCI, BAKA GENEL SEKRETERİ SAYIN TUNCAY ENGİN, DEFTERDAR VEKİLİ, DAVRAZ VE KAYMAKKAPI VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLERİ SAYIN LAİKA YIKILMAZ VE NURGÜL GÖĞERCİN, MUHASEBECİLER ODASI BAŞKANI SAYIN ZAFER BÜYÜKNOHUTÇU, MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BAŞKANI SAYIN HASAN AKILLI, BAKKALLAR VE BAYİLER ODASI BAŞKANI SAYIN MEHMET BABBACI, ISPARTA İL MÜFTÜSÜ SAYIN MEHMET EMİN AVCI, ISPARTA AKTİF GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN MEHMET ERÇAKIR, ISPARTA 4.NOTER SAYIN MUSTAFA KEMAL PINAR,  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYESİ AV.FAİK YILDIZ, ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZ AV.ÜNAL ÇANKAYA, AV.EROL BERBER, AV.GAMZE BUDAK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ VE  BAROMUZUN ÇOK GÜZİDE ÜYELERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TEK SES VE TEK YÜREK OLAN CAMİAMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLEDİ. ARZ OLUNUR.

ÖNEMLİ DUYURU

BARO BAŞKANLIĞIMIZA YENİ SATIN ALINMIŞ OLAN BİNAMIZA UYGULANMASI DÜŞÜNÜLEN AŞAĞIDAKİ 1-2-3 NOLU PROJELERDEN HANGİSİNİ BEĞENİYORSANIZ SİZE DAĞITILACAK OLAN ANKETLERDE İLGİLİ PROJENİN NUMARASINI İŞARETLEMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

(DAĞITILICAK ANKETLERİN BAROMUZA TESLİMİ EN KISA ZAMANDA RİCA OLUNUR.)

ISPARTA BARO BAŞKANI

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

PROJE 1

PROJE 2

PROJE 3

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN

DİKKATİNE

BARO BAŞKANLIĞIMIZ VE LEGES YAZILIM ARASINDA YAPILAN ANLAŞMA UYARINCA TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN MEVZUAT VE İÇTİHAT PROGRAMINA ULAŞIMI ÜCRETSİZDİR. ÜCRETİ BARO BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ÖDENEN MEVZUAT PROGRAMINA, RESMİİ İNTERNET SİTEMİZİN SAĞ MENÜDEKİ LEGES İÇTİHAT MEVZUAT LİNKİNE TIKLAYARAK DEMO GİRİŞİNDEN ŞAHSINIZA AİT BİLGİLER KAYDEDİLDİKTEN SONRA TELEFONUNUZA GELEN ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN

DİKKATİNE

DENİZBANK A.Ş. İLE ISPARTA BARO BAŞKANLIĞIMIZ ARASINDA Kİ SÖZLEŞME UYARINCA;

BAROMUZ MENSUBU SİZ SAYGIDEĞER MESLEKTAŞLARIMIZIN MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI 100,000,00 TL TEMİNATLI OLARAK DENİZBANK A.Ş TARAFINDAN YAPILACAK OLUP, BUNUN KARŞILIĞINDA MESLEKTAŞLARIMIZIN BİR PRİM ÖDEMESİ YAPMASI GEREKMEYECEKTİR. YANLIZCA BANKA ŞUBESİNDE BİR VADESİZ HESAP AÇTIRMANIZ VE “AFİLLİ KART ALMANIZ” YETERLİ OLACAKTIR.

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN DER SAYGILAR SUNARIZ.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

ATATÜRK KÖŞESİ

Baro Başkanımız

Av. Gökmen GÖKMENOĞLU

BÜYÜK ÜSTADIMIZ AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI'NIN EŞİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.CENAZESİ YARIN CUMA NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

Anketlerimiz
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

tasarım artwin ajans

ADLİ YARDIM BAŞKANIMIZ AV.BAHADIR ERDEM'İN KANAL 32 KANALINDA YAPTIĞI KONUŞMA
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA GİDEN 2014/436 SAYILI YAZIMIZ
TBB'NİN 2014/66 SAYILI DUYURUSU
ADLİ YARDIM ÖN BÜRO HİZMETİ NÖBET ÇİZELGESİ
07.07.2014 TARİHİNDE YALVAÇ TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI
TBB'NİN 2014/63 SAYILI DUYURUSU
TBB'NİN 2014/60 SAYILI DUYURUSU
MUNZAM EMEKLİLİK YARIDMI ÖDEMELERİ 01.07.2014 TARİHİNDE HESAPLARINA AKTARILMIŞTIR.
E-İMZA NES DEĞİŞİM İŞLEMLERİ
ISPARTA BARO BAŞKANLIĞININ 01/06/2014 - 01/07/2014 TARİHLERİ ARASI 27.DÖNEM 21.FAALİYET RAPORU
30.06.2014 TARİHİNDE ISPARTA İLİMİZE YENİ ATANAN ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAYIN CANER TAYFUR'U BARO BAŞKA
27.06.2014 TARİHİNDE MÜSİAD ISPARTA ŞUBESİ AÇILIŞINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO YÖNETİM