Herşey kanun yapmaktan ibaret değildir. Aksine herşey o kanunları uygulamak ve uygulattırmaktan ibarettir. Uygulayan, yerine getiren, daima karar verenden daha kuvvetlidir.
( 1920 )M.Kemal ATATÜRK

Toplam :
Bugün :   0
Aktif :   21

28.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 18.10.2014 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 09:30'DA AYSAN KONGRE VE DÜĞÜN SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.

NOT:SABAH KAHVALTISI, ÖĞLE YEMEĞİ VE AKŞAM YEMEĞİ İKRAMLARIMIZ  BULUNMAKTADIR.

27.09.2014 TARİHİNDE TBB BAŞKANI PROF.DR.AV. METİN FEYZİOĞLU, TBB BAŞKAN YARDIMCISI AV.BERRA BESLER TBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV.GÜLCİHAN TÜRE, TBB BAŞKANI BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN, TBB DİSİPLİN KURULU BAŞKANI HAŞİM MISIR, ANKARA, BİLECİK, AKSARAY, BURSA, BALIKESİR,KÜTAHYA BARO BAŞKANLARI KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN; ESKİŞEHİR BAROSU HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYESİ VE TBB DELEGEMİZ AV.FAİK YILDIZ, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SEVİNÇ DÜZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ABDULLAH ÇELİK, KATILMIŞLARDIR. ARZ OLUNUR.

21 EYLÜL 2014 TARİHİNDE TBB BAŞKANI PROF.DR. AV. METİN FEYZİOĞLU TBB YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AV.EYÜP SABRİ ÇEPİK, AV.GÜLCİHAN TÜRE, TBB BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN, DENİZLİ BARO BAŞKANI, ANTALYA BARO BAŞKANI, BİLECİK BARO BAŞKANI, AYDIN BARO BAŞKANI, KÜTAHYA BARO BAŞKANI KATILIMI İLE DÜZENLENEN BURDUR BAROSU AVUKAT EVİ AÇILIŞ TÖRENİNE  BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, TBB DİSİPLİN KURULU ÜYESİ VE  TBB DELEGEMİZ AV.FAİK YILDIZ,  BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.AYFER ESERYEL, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SEVİNÇ DÜZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ÖMER BERBER BARO AVUKATLARIMIZDAN AV.H.TANER BUDAK KATILMIŞLARDIR. ARZ OLUNUR.

20.09.2014 TARİHİNDE SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA  ISPARTA IYAŞ PARK AVM DE    ISPARTA POLİS EŞLERİ KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN "BENİ ENGELLEME" KONULU TANITIM KOKTEYLİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR. ARZ OLUNUR.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMINA BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV. ABDULLAH ÇELİK KATILMIŞTIR. ARZ OLUNUR.

GAZİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Vatanın her karış toprağı bizlere gazilerimizden  nasıl emanet ise, gazilerimizde bu toprakların bizlere yüce bir emanetidir. Asil milletimiz için şehitlik ve gazilik, onurların en büyüğü, şereflerin en yücesidir. Vatan topraklarımızı canından aziz bilip, bağımsızlığımızın korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir milletin evlatları olarak, Gaziler Günü'nde büyük bir kıvanç yaşıyoruz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz.

Gaziler Günü'nde, İstiklal ve istikbalimizin timsali olan Tüm Devlet Büyüklerimiz ile Ecdadımızı Rahmet ve minnetle anıyor, Büyük Önder Atatürk ile silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi şükran ile yad ediyor, tüm gazilerimize Uzun ömürler Şehitlerimize ise Allah Rahmet Eylesin diyerek Şahsım ve Isparta Baro Başkanlığı adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Av.Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

Isparta Baro Başkanı

19.09.2014 TARİHİNDE AVUKAT EVİMİZDE DÜZENLENEN AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU, AV.MUSTAFA KILIÇ VE AV. AYŞEGÜL ŞİMŞEK'İN RUHSAT TÖRENİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO SAYMANIMIZ AV.ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ÖMER BERBER VE BARO MENSUBU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

12.09.2014 TARİHİNDE AVUKAT EVİMİZDE DÜZENLENEN AV.SEVGİ GÜLDAL'IN RUHSAT TÖRENİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.EGEMEN TANYILDIZ'IN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.MESLEKTAŞIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

12.09.2014 TARİHİNDE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, GENEL SEKRETERİMİZ AV.SEVİNÇ DÜZ, BARO SAYMANIMIZ AV.ALİ OSMAN ALTUNBAŞAK, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ABDULLAH ÇELİK, AV.EGEMEN TANYILDIZ VE AV.BAHADIR ERDEM ISPARTA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ALİ POLAT'I MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞLERDİR.ARZ OLUNUR.

08.09.2014 TARİHİNDE MUĞLA BAROSUNUN HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ TBB BAŞKANI AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU, TBB GENEL SEKRETERİ AV.GÜNEŞ GÜRSELLER, TBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV.SABRİ ÇEPİK VE TBB DİSİPLİN KURULU ÜYESİ AV.FAİK YILDIZ İLE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, DENİZ BAROSU BAŞKANI AV.MÜJDAT İLHAN, AYDIN BARO BAŞKANI AV.SÜMER GERMEN, ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARINDAN TBB BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN VE MUĞLA BAROSUNUN İDARECİLERİNİN KATILIMI İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. MUĞLA BAROSUNA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLER SAYGILAR SUNARIZ.

2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarına, velilerimize ve de AVUKAT VELİLER İLE ÇOCUKLARINA hayırlı olmasını diler, başarı ve esinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederim.

Eğitim, hayat boyu devam eden bir süreçtir. Kişinin gelişim ve olgunlaşma durumuna göre öğrenme etkinlikleri ve ihtiyaçları değişse de, kişinin aile durumu, çevresel etkileşimi ve okul durumu öğrencilerimizin başarı düzeyini etkileyen en önemli etkenlerdir.

Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçe`yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetişmesini diler,

2014-2015 Eğitim ve Öğretim döneminin tüm eğitim camiası ile öğrencilerimize ve velilerine başarı getirmesi dileği ile saygılar sunarım.08.09.2014

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

24.07.2014 TARİHİNDE TBB BAŞKAN DANIŞMANI SAYIN AV.ZAFER KÖKEN BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU ZİYARETTE BULUNMUŞLARDIR. ARZ OLUNUR. "TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKAN BAŞDANIŞMANIMIZ SAYIN AV. ZAFER KÖKEN, ISPARTA BAROSUNUN YENİ HİZMET BİNASININI YERİNDE İNCELEYEREK,BAROMUZA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETEREK ISPARTA ZİYARETLERİNİ TAMAMLADILAR,KENDİLERİNE BU YOĞUN İŞ TEMPOSUNDA BİZİ YANLIZ BIRAKMADIKLARI VE TÜM DESTEĞİ VERDİKLERİ İÇİN BAŞTA BAŞKANIMIZ PROF. DR.AV. METİN FEYZİOĞLU OLMAK ÜZERE BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ"

ÖNEMLİ DUYURU

BARO BAŞKANLIĞIMIZA YENİ SATIN ALINMIŞ OLAN BİNAMIZA UYGULANMASI DÜŞÜNÜLEN AŞAĞIDAKİ 1-2-3 NOLU PROJELERDEN HANGİSİNİ BEĞENİYORSANIZ SİZE DAĞITILACAK OLAN ANKETLERDE İLGİLİ PROJENİN NUMARASINI İŞARETLEMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

(DAĞITILICAK ANKETLERİN BAROMUZA TESLİMİ EN KISA ZAMANDA RİCA OLUNUR.)

ISPARTA BARO BAŞKANI

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

PROJE 1

PROJE 2

PROJE 3

ATATÜRK KÖŞESİ

Baro Başkanımız

Av. Gökmen GÖKMENOĞLU

MESLEKTAŞIMIZ AV.CEMAL ÖZKAN GÖZÜNDEN AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Anketlerimiz
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

tasarım artwin ajans

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNİN 2014/81 SAYILI DUYURUSU
MİLYONLARCA BANKA MÜŞTERİSİNİ İLGİLENDİREN KARAR
ÖZEL ISPARTA MAVİ GÜL KREŞ VE ÇOCUK KULÜBÜ İLE BAROMUZ ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANMIŞTIR.
TBB'NİN 2014/79 SAYILI DUYURUSU
TBB'NİN 2014/77 SAYILI DUYURUSU
ISPARTA BAROSU DİSİPLİN KURULU ÜYEMİZ AV.NEŞE ÖZBEK, TBB DİSİPLİN KURULU BAŞKANI AV.HAŞİM MISIR'I VE ÖNCEKİ
İSTANBUL BAROSU AVUKAT HAKLARI MERKEZİ BAŞKAN YARDIMCISINA VE SAVUNMA MESLEGİNE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI