Demokrat Parti İl Başkanı, Milletvekili Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baromuzu Ziyaret Ettiler
29-05-2015
1938

29.05.2015 Tarihinde Demokrat Parti İl Başkanı Hasan Yalçınkaya, Milletvekili Adayları Ömer Levent, Mahmut Şengül, Ercan Turan, Durmuş Ali Karip ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu'nu Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem'in katılımı ile makamında ziyaret etmişlerdir.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ