Demokrat Parti İl Başkanı, Milletvekili Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baromuzu Ziyaret Ettiler
29-05-2015

29.05.2015 Tarihinde Demokrat Parti İl Başkanı Hasan Yalçınkaya, Milletvekili Adayları Ömer Levent, Mahmut Şengül, Ercan Turan, Durmuş Ali Karip ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu'nu Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem'in katılımı ile makamında ziyaret etmişlerdir.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI