05-10-2017

05.10.2017 tarihinde SDÜ Lütfi Çakmakçı Kongre Merkezinde Denetimli Serbestlik Yükümlüleri ve Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinin oluşturduğu Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen "Yaşasın En Güzel Yaşamlarımız"konulu tiyatro oyununun galasına Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ünsal Çankaya katıldı.

10-10-2017 - 15:15:33

MESLEKTAŞIMIZ AV.HAMİT NAYIR KATARAK AMELİYATI OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29-09-2017 - 10:06:41

MESLEKTAŞIMIZ  AV.RECEP ÇELİK TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
2017-2018 ADLİ YIL BASIN AÇIKLAMASI
BARO TİYATRO EKİBİ GÖSTERİSİ