DENİZLİ BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE VE KENT HUKUKU ÇALIŞTAYINA KATILIM SAĞLANDI.
16-07-2019

13-14 TEMMUZ 2019 TARİHLERİ ARASINDA DENİZLİ BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE VE KENT HUKUKU ÇALIŞTAYINA ISPARTA BAROSU ÇEVRE, KENT VE İMAR HUKUKU KOMİSYONU ÜYELERİMİZ AV.DERYA SINAKÇI VE AV.SİBEL YILDIZ KATILDI.

11-12-2019 - 15:19:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.MUHAMMED ALİ KAYA'NIN DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

11-12-2019 - 10:23:16

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN BABASI, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINBABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU