Denizli Barosu Hizmet Binası Temel Atma Töreni
15-01-2015

15.01.2105 tarihinde Denizli Baro Başkanlığı'nın Hizmet Binası Temel Atma Törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu, Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Katılmıştır. Denizli Baro Başkanlığına Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Dileriz.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ